FabLab afhaalactiviteit #4

20-07-2020 JOURE – Werken in het FabLab mag nog even niet maar met de afhaalactiviteiten kun je toch aan de slag. Gewoon lekker thuis! Reserveer een tasje bij de bibliotheek en maak jouw droomvakantie in Virtual Reality.

Thuis aan de slag
Het is natuurlijk jammer dat de kinderen nog niet in het FabLab kunnen werken, maar thuis kun je gelukkig ook heel veel doen. Zeker met de afhaalactiviteiten die je de komende weken bij het FabLab kunt reserveren. En wat nog leuker is: deze tasjes met opdrachtjes voor thuis kun je in al onze bibliotheken ophalen! 

De vierde activiteit is een digitale opdracht. Met CoSpaces maak jij je droomvakantie in een digitale omgeving, op je telefoon, tablet of computer. Daarna kun je lekker gaan genieten in Virtual Reality!. Je krijgt een tasje met een VR bril en een korte beschrijving, zodat je meteen aan de slag kunt. 

Via deze link kun je een tasje reserveren bij jouw bibliotheek. Je kunt je activiteit van 22 juli t/m 5 augustus komen ophalen, op de dagen dat jouw bibliotheek open is.

22 juli t/m 5 augustus
Alle vestigingen
Leden € 1,- | Niet-leden € 2,-