Evenement in 2018? Vraag nu uw vergunning aan!


18-10-2017 JOURE – Wilt u in 2018 een evenement organiseren? Meld dan nu uw evenement bij de gemeente aan. Zonder aanmelding komt uw evenement niet in aanmerking voor het aanvragen van een evenementenvergunning. Aanmelden kan tot 15 november 2017.

Bereken uw risicoscore
U berekent de risicoscore van uw evenement, met behulp van de gemeente haar risicoanalysemodel. Meld daarna uw evenement bij ode gemeente aan. Dit doet u via de Excel lijst. In deze lijst vult u de antwoorden in die u heeft gebruikt in het risicoanalysemodel en hoeveel risicopunten uw evenement scoort. Wilt u de Excel lijst ontvangen neem dan contact op met Sietie Bruinsma via telefoonnummer 14 05 14.

Aanmelding is geen vergunningsaanvraag
Door uw evenement aan te melden ontvangt u niet automatisch een vergunning. De vergunning vraagt u aan nadat het evenementenoverzicht is vastgesteld door de burgemeester. Heeft u vóór 15 januari 2018 geen bericht van ons ontvangen? En was uw score vier punten of hoger? Dan kan uw evenement doorgaan. Het aanvragen van een evenement doet u bij voorkeur 12 weken en minimaal 8 weken voor het evenement.