Een verstoorde relatie met uw werkgever?


03-09-2017 JOURE – Op donderdag 21 september om 19.30 geeft Mariska Akkerman van Akkerman Legal een zelfverdedigingscursus in de bibliotheek in Joure. Deze cursus is speciaal voor werknemers ontwikkeld en leert u in gemakkelijke taal de fijne kneepjes van het arbeidsrecht aan de hand van praktijkvoorbeelden. 

Het doel van de cursus is om u inzicht te geven in uw rechten en plichten als werknemer en het creëren van bewustwording. Daarnaast worden praktische tools aangereikt zodat u zichzelf kunt verdedigen tegen uw werkgever mocht dat nodig zijn. Er zullen verschillende onderwerpen bod komen. Van solliciteren tot aan functioneren en van ziekte tot re-integratie. Ook ontslag zal centraal staan tijdens de zelfverdedigingscursus, want daarbij zult u zichzelf nog het meest moeten verdedigen.

Na afloop ontvangt u een samenvatting van de zelfverdedigingscursus zodat u alles nog eens in alle rust thuis kunt nalezen. Deelname aan deze zelfverdedigingscursus is gratis. Men kan zich aanmelden via http://www.bibliothekenmarenfean.nl/zelfverdediging of aan de balie in de bibliotheek.