Een cv waar je trots op bent!

05-11-2020 JOURE – In november en december kun je in bibliotheek Heerenveen deelnemen aan een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten.

Op dinsdag 10 november gaan we aan de slag met een CV waar je trots op bent! Tijdens deze bijeenkomst ga je actief aan de slag met de volgende punten: 

  • je kunt je sterke punten en kernvaardigheden benoemen 
  • je kunt je werkervaring concreet beschrijven in je cv 
  • je krijgt concrete handvatten om een goed cv op te stellen
  • je maakt kennis en deelt ervaringen met andere werkzoekenden

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden
Deze workshops zijn tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven we inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Samenwerken staat hierbij centraal. Het doel van deze bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van concrete tips en handvatten om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan. 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of kun je hulp gebruiken bij het verbeteren van bepaalde vaardigheden die je hierbij nodig hebt? Meld je dan aan voor deze workshops.

De workshops zijn gratis, maar aanmelden is verplicht.

Een cv waar je trots op bentDinsdag 10 november10.00 – 12.00 uurMeld je aan
Mijn voorstelpitchDinsdag 8 december10.00 – 12.00 uurMeld je aan