Druk bezochte zomerfair Westermarskoalle


19-06-2017 JOURE – Op zaterdag 17 juni werd voor de tweede keer de Westermar Zomerfair georganiseerd. Dit evenement, jaarlijks georganiseerd door de zeer actieve ouderraad van de school, was door de hoge opkomst van de bezoekers een groot succes. Van 11.00 uur tot 20.00 uur was het mogelijk om  verschillende stands te bezoeken en waren er volop uitdagende activiteiten georganiseerd voor de jongste kinderen.

Zo was er een mogelijkheid tot blikgooien, “paardrijden” en was het mogelijk om je lekker uit te leven op het sensationele springkussen. Voor de ouders en overige belangstellenden was het mogelijk om de kraampjes te bezoeken van de verschillende standhouders. Afgelopen jaar werd dit evenement nog op het schoolplein georganiseerd, maar door de grote belangstelling van nieuwe standhouders was dit jaar het grasveld om de school gekozen als marktlocatie.

Op het gezellige terras was het mogelijk om een kop koffie/thee met appelgebak te nuttigen of voor de stevige trek een broodje hamburger of knakworst. De ouderraad gaf tijdens de evaluatie al aan dit evenement volgend jaar opnieuw te willen organiseren en hoopt volgend jaar op net zoveel belangstelling als dit jaar.