Drive-in Terherne

23-10-2019 TERHERNE – Waan je even in Amerikaanse sferen tijdens de drive-in in Terherne. Geniet op een mega groot scherm van de film Big Fish van Tim Burton en luister mee via je auto radio. Een ervaring die je niet wilt missen!

Je kent ze wel, die klassieke drive-in bioscopen uit oude Amerikaanse films: parkeren op een groot terrein, popcorn op schoot, een film op een mega groot scherm en luisteren via je autoradio.
Wie wil dat nu niet een keer meemaken? Pak nu je kans, want in Terherne wordt eenmalig een drive in bioscoop georganiseerd. Er is maar plek voor 200 auto’s dus zorg dat je er bij bent!! Stap in je auto, gooi je voeten op het dashboard en geniet op retrowijze van een goede film bij de Terhernster Drive In Bioscoop! 

Big Fish is een fantastische film over Edward Bloom, een man die zijn leven vult door fantasieverhalen over zichzelf te vertellen. Het warme verhaal komt op prachtige wijze tot leven dankzij visueel begaafd cineast Tim Burton. De film is geschikt voor alle leeftijden.

Voor meer informatie kunt u terecht op deze link