Driemaal genomineerd door Veiligvoedsel award

17-01-2019 JOURE – Afgelopen week ontvingen Eddie Hilarius en Gerrit Overwijk, resp. hoofden voeding Doniahiem en Suderigge, op ludieke wijze het bericht over de nominaties voor de Veiligvoedsel.nl Award 2019. Via de post werden drie theekistjes bezorgd waarop de nominatie bekend werd gemaakt. “Wat een fantastische verrassing”, aldus Eddie Hilarius. Hof en Hiem is dit jaar voor het eerst driemaal genomineerd; Beste Zorggroep en Beste Keuken (locatie Suderigge en locatie Doniahiem).

Goede rapportcijfers
Elk jaar worden de keukens van de woonzorgcentra van Hof en Hiem getoetst. Ook vorig jaar leverden die audits weer prachtige rapportcijfers op. “We zijn dit jaar zowel met woonzorgcentrum Suderigge als woonzorgcentrum Doniahiem genomineerd in de categorie Beste Keuken, dit is een mooie waardering voor alle medewerkers van onze voedingsdienst”, aldus Eddie Hilarius en Gerrit Overwijk.

Drie keer op rij
De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en –afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award. Hof en Hiem is al sinds 2008 gecertificeerd en won al drie keer op rij de award in de categorie Beste Zorggroep. Hof en Hiem hoopt de nominatie dit jaar voor de vierde keer te kunnen verzilveren.

Uitreiking Award
De winnaars van de Veiligvoedsel.nl Awards worden op 7 februari 2019 bekend gemaakt op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2019 in het Van der Valk Hotel te Veenendaal. Tijdens dit congres zullen de awards uitgereikt worden aan de winnaars van in totaal zeven categorieën. Hof en Hiem zal met een delegatie afreizen om het congres en de uitreiking bij te wonen.