Doppio Espresso Joure sleept publieksprijs in de wacht


26-09-2017 JOURE – Jelle Sjouke Stoker heeft het trots op zijn Facebook pagina staan. Mede dankzij de prestaties van het team zagen zij hun inzet en enthousiasme beloond. Doppio Espresso Joure is winnaar van de publieksprijs van de Horeca Misset Koffie Top 100. Doppio Joure won met ruim 10 procent van de dik 11.500 uitgebrachte stemmen de Publieksprijs in de Misset Koffie Top 100 2017.

Niet eerder zag de jury een winnaar van de Publieksprijs zó actief in het werven van stemmen via social media. De Jouster vestiging van Doppio Espresso heeft 1100 likes op Facebook, stuurde al bijna 800 tweets naar ruim 1100 volgers op Twitter en plaatste 130 berichten voor 250 volgers op Instagram. 

Ondernemer Jelle-Sjouke Stoker en zijn team plaatsten sinds de stembussen voor de Publieksprijs open waren regelmatig filmpjes en foto’s op Facebook, Instagram en Twitter waarin ze hun volgers vroegen te stemmen. Onder de stemmers werd een maand lang een professionele espressomachine van Solis voor thuis verloot. 

Ook weet het team BN’ers aan zich te binden om stemmen te werven. Zo betuigden de schaatsers van Team LottoNL-Jumbo, waaronder Sven Kramer, door te stemmen de vestiging steun in hun ‘strijd om het goud’ toen ze tijdens een trainingsrondje op de fiets even bijkwamen op het terras.