Doniahiem zoekt een verpleegkundige voor 24 uur

06-01-2019 SINT NICOLAASGA – Voor de intramurale zorg en ELV Zorg met als eerste standplaats woonzorgcentrum Doniahiem te Sint Nicolaasga. Het aantal arbeidsuren is gemiddeld 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, waarna een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot één van de mogelijkheden behoort.

Functie informatie
In deze functie bestaan je werkzaamheden in hoofdzaak uit het assisteren van cliënten bij lichamelijke en sociale verzorging. Je zult daarbij ook werkzaamheden verrichten op huishoudelijk gebied. Je participeert zo nodig in overlegvormen en je werkt in onregelmatige diensten. Je functioneert als verpleegkundige intramuraal ter advisering/ ondersteuning van verzorgenden. Je bent bij toerbeurt in wisselende dienst één week gedurende 24 uur per dag oproepbaar voor verpleegkundige handelingen voor alle locaties van Zorggroep Hof en Hiem.

Profiel
Kennis op minimaal deskundigheidsniveau 4 volgens de landelijke kwaliteitsnormen, (MBO-V, HBO-V (is een pre) of A-/ B- of Z-opleiding), is vereist. Je bent BIG-geregistreerd. Je hebt ervaring in de intra- en extramurale ouderenzorg. Je hebt een positieve en stimulerende beroepshouding en een flexibele en initiatiefrijke instelling naar bewoners en collega’s.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Vacaturenummer
DH201901

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Suzanne Wolters tussen 9.00 – 9.30 uur via telefoonnummer 0513-431555.

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer DH201901 Deze kan gemaild worden naar de afdeling Personeelszaken (vacature@hofenhiem.nl), t.a.v. Siepy Wielenga-Mulder. Je kunt reageren tot 17 januari 2019.

Via genoemd emailadres ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat deze bij je emailberichten in de map met ‘ongewenste berichten’ terecht komt. Check deze map dus regelmatig om geen berichten van onze zorggroep te missen.

Tot slot
Doniahiem zoekt een verpleegkundige voor 24 uurWanneer je in dienst komt bij Zorggroep Hof en Hiem, dan ontvang je tijdens het indiensttredingsproces het verzoek tot het digitaal aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) via Justis. De kosten voor het aanvragen van de VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.