Doniahiem is per 1 februari op zoek naar een keukenassistent

06-12-2020 SINT NICOLAASGA – Eerste standplaats betreft woonzorgcentrum Doniahiem te Sint Nicolaasga. De gemiddelde arbeidsduur bedraagt 12 uur per week.

De keuken van woonzorgcentrum Doniahiem verzorgt de gehele voedselvoorziening voor cliënten (in de woonzorgcentra en extern via tafeltje dekje) en verstrekkingen voor medewerkers en gasten in Sint Nicolaasga en omgeving. Het gaat hier om warme maaltijden, ontbijt, broodmaaltijden, verzorging vergaderingen, verstrekkingen bij bijzondere activiteiten (intern en extern).

Functie informatie
In deze functie bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het assisteren bij proportioneren van de maaltijden en het bereiden van eenvoudige nagerechten. Je assisteert bij de bereiding van nagerechten, pap, bittergarnituur, buffetten en diverse andere verstrekkingen voor bijvoorbeeld het restaurant. Daarnaast werk je volgens HACCP richtlijnen m.b.t. het opslaan, bewerken en verstrekken van voedingsmiddelen.  Tot slot verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de keuken, zoals het reinigen van de vuile vaat (met behulp van de machine) en het reinigen en verzorgen van keukenapparatuur.

Profiel
Je hebt kennis van de basisprincipes van keuken hygiëne en van de bediening van (schoonmaak)apparatuur. Je hebt een positieve en stimulerende beroepshouding en een flexibele en initiatiefrijke instelling naar bewoners en collega’s en bent flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de CAO-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Petra Vrieswijk tussen 8.30 uur en 9.30 uur via het telefoonnummer 0513-431555.

Vacaturecode
DH202008

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie onder vermelding van het vacaturenummer DH202008.  Deze kan worden gericht aan de afdeling Personeelszaken of worden gemaild (vacature@hofenhiem.nl) t.a.v. Esther Boersma-Bosma. Je kunt reageren tot 9 december 2020.

Via genoemd emailadres ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat deze bij je emailberichten in de map met ‘ongewenste berichten’ terecht komt. Check deze map dus regelmatig om geen berichten van onze zorggroep te missen.

Tot slot
Voordat je bij ons in dienst komt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Op deze vacature is de procedure ‘werving en selectie’ van toepassing.