Doniahal na zomervakantie weer open

04-07-2020 SINT NICOLAASGA – Na de zomervakantie kan er weer gebruik worden gemaakt van de sporthal Doniahal in Sint Nicolaasga.

Laatste werkzaamheden sporthal
Na de brand – op 29 november 2019 – wordt er nog steeds volop gewerkt aan het herstel van de sporthal. Inmiddels is er veel gebeurd. De laatste werkzaamheden worden in de komende weken afgerond, zodat er na de zomervakantie weer volop gesport kan worden. We zijn blij dat het straks weer zover is!

Op dit moment vinden er nog werkzaamheden plaats aan het dak en de wanden. De LED-verlichting van de sportzaal wordt ook verder klaar gemaakt. Daarnaast wordt er nog gewerkt aan de sportvloer en komt er een nieuw belijningsplan voor de velden. Niet alle velden van de oude vloer worden meer gebruikt. Er komen dus minder velden terug dan voorheen. De eindschoonmaak van de hal wordt in de laatste week van de zomervakantie uitgevoerd. De hal kan dan na de zomervakantie weer worden gebruikt. Goed nieuws dus voor de verenigingen en ook vanuit de richtlijnen rondom de coronacrisis is er nu gelukkig weer ruimte voor zaalsporten.