Die Gaststube komt met verrassend nieuw menu!

08-11-2019 JOURE – Meer keuze, meer diversiteit en schnitzels als deurmatten! Vanaf vandaag kent Restaurant Die Gaststube een nieuwe menukaart waar hun zich nog meer gaan richten op hun specialiteit. De nieuwe kaart kent maar liefst 39 verschillende keuzes! Daarin kunt u kiezen uit varken, kip en vis.

De schnitzels zullen met de nieuwe kaart ook veranderd zijn in grote, zoals deze schnitzels in de volksmond genoemd worden zijn het deurmatten. Al deze schnitzels zijn binnenkort ook te bestellen via de website van Die Gaststube voor thuisbezorgd en via de app.

Vanaf aankomende maandag heeft Restaurant Die Gaststube elke maandag schnitzeldag! Elke schnitzel zal dan in het restaurant te verkrijgen zijn voor €15,- (met uitzondering van de duo schnitzel en het schnitzelkwartet). Had u met een groot gezelschap graag uit eten gewild dan kan dat uitstekend bij restaurant Die Gaststube, met maar liefst 92 zitplaatsen.

Voor bedrijfsuitjes en personeelsuitjes hebben ze ook een mooie bar waar u gezellig met z’n allen wat kunt drinken en daarna aan tafel kan om van een heerlijk diner te genieten waar zij U verschillende opties voor geven zodat ze aan Uw wensen kunnen voldoen. Daarbij kunt u denken aan een lopend buffet, indoor BBQ, outdoor BBQ, á la Carte et cetera.

De openingstijden zijn bij Restaurant Die Gaststube ook aangepast. In de periode van 11 november tot 20 april 2020 is het restaurant geopend op:
Maandag van 12:00 tot sluit
Dinsdag van 15:00 tot sluit
Woensdag gesloten
Donderdag van 15:00 tot sluit
Vrijdag, zaterdag en zondag 12:00 tot sluit