Dickens Kleurplaatwedstijd 2019

Het Lemster Dickens Festijn (14/15 dec.) organiseert een Dickens Kleurplaatwedstijd. Kinderen van 0-5, 6-8 en 9-12 jaar kunnen meedoen! Er zijn leuke prijzen te winnen, deze worden uitgereikt op zaterdag 14 december om 19:00 uur bij de Dickens School. Ingeleverde kleurplaten krijgen een mooi plekje in de Dickens School tijdens het evenement.

Meedoen Dickens kleurplaatwedstrijd
Download en print de kleurplaat via www.lemsterdickensfestijn.nl/kleurplaat of haal je kleurplaat op bij een voorverkooppunt in Lemmer. Kleur of versier de Dickens kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem voor dinsdag 10 december 2019 in bij: Break Out, Primera, Bruinsma in Lemmer, of per post naar Bjirkestrjitte 5, 3531 PZ Lemmer.

Prijsuitreiking
Per leeftijdscategorie worden drie prijzen, ter beschikking gesteld door Focus Lemmer. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 14 december om 17:00 uur bij de Dickens School aan de Vissersburen in Lemmer.

Het Lemster Dickens festijn: Lemmer komt op stoom
Het Lemster Dickens Festijn is één groot levend theaterstuk op 14 en 15 december 2019 in het centrum van Lemmer. Bijna 500 vrijwilligers zorgen dat dit evenement tot leven komt. Geheel in stijl van de boeken van Charles Dickens, ontmoet je tijdens het Lemster Dickens Festijn bijzondere personages zoals: vissersvrouwen, straatkinderen, gespuis en gegoede burgerij. Het thema dit jaar is ‘Lemmer komt op stoom’, want de stoomtram komt naar Lemmer. Dit levert voor- en tegenstanders op..

Naast het straattheater kunnen bezoekers genieten van veel muziek, een sprookjesbos, het pubplein en de gezellige winterfair. De ticketverkoop is al gestart. Kaarten kunt u online bestellen of kopen bij één van de voorverkooppunten. Ook kunt u het evenement steunen door ‘Vriend van Dickens’ te worden. Kijk voor meer informatie op www.lemsterdickensfestijn.nl