Deze winter is het ‘roodgloeiend’ in het Kameleondorp

09-01-2020 TERHERNE – In het nagebouwde dorp Lenten, is een toestand. Er zijn namelijk overal bijzondere koffers opgedoken na het bezoek van professor Frost. En ook de krant van Lenten, de Lentenbode, kan niet meer gemaakt worden. Help jij de dorpsbewoners? De koffers staan kris kras door het hele dorp. Onderweg kom je de pratende melkbussen tegen, zij helpen je bij het speurwerk. Vind jij alle aanwijzingen en kraak je de code?

Als je de code hebt gekraakt wacht in de smederij een volgende uitdaging. In de smidse is het ijzer roodgloeiend. Met de smid maak jij jouw eigen plat-sla-plaatje, zo noemen Hielke en Sietse dat. Met de smid smeed je een ijzeren plaatje, daar sla je  jouw initialen in en je boort er daarna een gaatje in. Zo heb je  ’n leuk aandenken voor thuis. Dat kan niet iedereen tegelijk maar als je even moet wachten is er “Koek en zopie” to go. Of kijk je in de huiscinema naar een kort uniek kameleonfilmpje. 

Het hele dorp is indoor, zo heb je toch een warm uitje in de winter. Alle weekenden en vakanties geopend maar reserveren  is verplicht. Kijk voor meer informatie op: www.kameleonterherne.nl