Delta Impuls organiseert pingpong toernooi


29-05-2017 JOURE – Het is op veel campings en bij de meeste gasten een bekend fenomeen: het spelen van een potje (Cam)pingpong! Sommigen vinden het vooral sportief en rustgevend, anderen zijn wat fanatieker… want winnen is toch ook wel erg leuk! Speciaal voor degenen die deze zomer goed voorbereid op de camping willen verschijnen opent Tafeltennisvereniging Delta Impuls haar deuren.

In de maand juni (7, 14, 21 en 28) kunnen geïnteresseerden uit de omgeving Joure, op elke woensdagavond, van 20.00 uur tot 22.00 uur, terecht in dorpshuis ‘It Perk’ in sporthal de Stuit aan de E.A. Borgerstraat te Joure. Voor €2,- per avond (gepast betalen bij binnenkomst) kan er vrij meegespeeld worden en/of is er de mogelijkheid om aan de techniek te schaven onder leiding van één van de trainers. Het leuke aan Campingpong is dat het geschikt is voor iedere leeftijdscategorie en dus is echt iedereen (op verplichte sportschoenen) welkom!

Bij voldoende belangstelling zal TTV Delta Impuls eind augustus een Campingpong-toernooi organiseren. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de vereniging: http://www.delta-impuls.nl.