Deelnemers Avond-4-Daagse in Fryslân krijgen gratis kaartje Swimfun

18-04-2019 JOURE – Swimfun uit Joure stelt voor iedereen die meeloopt met de Avond4Daagse in Fryslân een gratis zwemkaartje beschikbaar. Met deze actie wil Swimfun alle kinderen aanmoedigen om mee te lopen met de Avond4Daagse, omdat sporten en bewegen ontzettend belangrijk zijn voor een vitale samenleving. Organisaties worden opgeroepen om zich aan te melden voor de gratis zwemkaartjes.

Lekker bewegen en sporten is belangrijk voor een generatie gezonde kinderen. Als toekomstig sportbedrijf van de gemeente De Fryske Marren levert Swim&Sportfun graag een bijdrage aan een sportief en gezond Fryslân, aldus Tjebbe van der Meer. Voor alle deelnemers wordt daarom een gratis toegangsbewijs voor het subtropische zwembad beschikbaar gesteld. Alle organisaties van de Avond4Daagse in Fryslân worden opgeroepen zich voor 1 mei aanstaande aan te melden via de website www.swimfun.nl om in aanmerking te komen voor de actie. Op deze manier kunnen de deelnemers niet alleen een mooie medaille verdienen bij het volbrengen van de Avond4Daagse, maar ook een gratis zwemkaartje.

Swimfun is met meer dan 200.000 recreatieve bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Medio dit jaar zal Swimfun onderdeel uitmaken van het sportbedrijf van de gemeente De Fryske Marren.