De Seishoek, ontmoeting café

02-09-2019 JOURE – De Seishoek is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen! Met thema’s op het gebied van zorg en welzijn. Op woensdag 11 september 2019  van 20.00 – 21.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats in Zorgcentrum Sint Theresia, Titus Brandsmaweg 62 in Joure. Het thema van deze avond is ‘De kunst van het leven met autisme’.

Saskia van der Lei vertelt deze avond over het belang van het blijven zien van de mens achter de diagnose. Het gaat om de worsteling en een ontdekkingstocht en vooral over moed en vertrouwen. De zoon van Saskia kreeg als 13 jarige een burn-out en de diagnose autisme volgde. Om volledig beschikbaar te kunnen zijn, heeft zij op dat moment haar baan als verpleegkundige opgezegd. Ze is zich gaan verdiepen en specialiseren in het autisme spectrum. Momenteel is zij werkzaam als autismecoach bij Scauting.

U kunt zich voor deze avond opgeven bij Francien Bekius via f.bekius@sociaalwerdekear.nl

De deelnemende organisaties; Thuiszorg Zuidwest Friesland , Patyna, Buurtzorg Skarsterlân , Hof en Hiem, Sociaal Werk De Kear en  Zorg groep Sint Maarten (Sint Theresia). De toegang, koffie en thee zijn gratis.  Voor meer informatie, vervangende mantelzorg of vervoer  kunt u contact opnemen met Francien Bekius, buurtwerker bij Sociaal Werk De Kear. Tel; 0513 334 270