De Seishoek – Omgaan met psychische kwetsbaarheid

31-08-2020 JOURE – De Seishoek is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen! Met thema’s op het gebied van zorg en welzijn. Op woensdag 16 september 2020  van 20.00 – 21.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats in De Werf, Sluisdijk 30 in Joure.

Het thema van deze avond is :  OMGAAN MET PSCYCHISCHE KWETSBAARHEID. Een avond voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid.

Deze avond zal Sietske van der Weg als spreker aanwezig zijn, ze is werkzaam als familie ervaringsdeskundige in de GGZ en weet uit eigen ervaring hoe het is om met een naaste te leven die psychische kwetsbaar is. Ze vertelt deze avond hoe je als  mantelzorger de balans tussen draagkracht en draaglast kunt proberen te vinden. De toegang, koffie en thee zijn gratis. 

Graag van te voren opgeven i.v.m. de RIVM maatregelen. Dit kan bij Francien Bekius, buurtwerker bij Sociaal Werk De Kear. Tel; 06-51291163 of via mantelzorg@sociaalwerdekear.nl. Ook voor meer informatie , vervangende mantelzorg of vervoer.

De deelnemende organisaties; Thuiszorg Zuidwest Friesland , Patyna, Buurtzorg Skarsterlân , Hof en Hiem, Sociaal Werk De Kear en  Zorg groep Sint Maarten (Sint Theresia) .