De pepernoten machine van Sinterklaas


13-11-2018 JOURE – Ook dit jaar wordt er eind november in Party Centrum ’t Haske Joure het Sinterklaassprookje opgevoerd voor de leerlingen van de basisscholen, leeftijd van 4 tot en met 10 jaar, uit de Gemeente De Fryske Marren. Vele vrijwilligers zijn al het gehele jaar druk bezig om het toneelstuk in goede banen te kunnen gaan leiden zoals regisseuse, kledingmakers, decorbouwers, muzikanten en spelers die allen weer zullen gaan inzetten om het Sinterklaassprookje dit jaar weer tot een groot succes te laten gaan worden.

De kosten voor het maken en opvoeren van een sprookje zijn erg hoog, denk aan huren van oefenruimte, zaal accommodatie, geluidsinstallatie, kleding, muziek et cetera. Mede door sponsorbedragen kunnen wij dit jaarlijkse Sinterklaasfeest weer verwezenlijken. Op een bijdrage van de gemeente de Fryske Marren kan de stichting Sinterklaassprookje niet meer rekenen daar er geen subsidie door de gemeente wordt gegeven voor dit opvoedend culturele evenement voor kinderen.

De stichting zoekt daarom ondernemers die het Sinterklaassprookje wel willen sponsoren zodat de kinderen uit de gemeente de Fryske Marren ontroerende, spannende en blijde gezichten kunnen krijgen……

Alvast bedankt.