‘De Oorsprong’ kiest voor nieuw concept Jouregio

30-03-2019 SINT NICOLAASGA – Wie zich tussen Joure en Sint Nicolaasga begeeft kan nog net voor de afslag naar Langweer niet onttrekken aan het prachtige gebouw van Stoeterij en Hotel de Oorsprong. Door haar prachtige ligging in de bossen is “de Oorsprong” een ideale plek om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen en volop te genieten van rust en natuur. Gelegen op minder dan 5 km van de Friese meren biedt “de Oorsprong” een goede uitvalsbasis voor dagtochtjes tijdens een kort of meerdaags verblijf.

Maar niet alleen het verblijf maakt het tot een aangename plek. Restaurant De Stoeterij, gelegen bij hotel de Oorsprong, is bij uitstek geschikt om sfeervol en gezellig te eten. De geschiedenis is goed zichtbaar en in ere gehouden. Zo is de stal bar, een exclusieve ruimte van het restaurant, nog in authentieke staat met de statige paardenboxen en voorzien van de namen van Regent en Alva, stamvaders van het huidige Friese paard. In deze sfeervolle ruimte kunt u ongestoord samen zijn met uw eigen groep, bijvoorbeeld om een aperitief te gebruiken voor u aan tafel gaat of voor een drankje na afloop van een bijeenkomst.

De stal bar kan ook gebruikt worden voor uw besloten feestje en is tevens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld buffetten. Om u op de hoogte te houden van de vele en diverse evenementen van de Hotel Oorsprong en de restaurant de Stoeterij hebben zij besloten om dit kenbaar te maken via Jouregio. Dit zodat u op de hoogte bent en blijft van exposities, evenementen en aankondigingen zoals bijvoorbeeld het heerlijke paasbuffet of de overdadige paasbrunch waarvan u kan genieten. Bent u al nieuwsgierig geworden? Klik dan op de volgende link voor een overzicht en de mogelijkheid om te reserveren