De Fryske Marren zoekt nieuwe leden voor inwonerspanel


13-06-2017 JOURE – De gemeente vindt de mening en ideeën van inwoners belangrijk. Zij willen u dan ook graag betrekken bij het beleid en het bestuur van de gemeente. Met een inwonerspanel kunnen ze in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen ze problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee van dienst zijn.

De gemeente nodigt inwoners van De Fryske Marren (van 16 jaar en ouder) van harte uit om deel te nemen aan het inwonerspanel. Als u meedoet aan het panel ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld: het contact tussen inwoner en gemeente, de kwaliteit van onze dienstverlening, plannen in uw omgeving, afvalinzameling, enzovoort. De onderzoeken van het inwonerspanel worden uitgevoerd door het onderzoeksbureau Duo Marketresearch.

U kunt meedoen als u inwoner bent van de De Fryske Marren, 16 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. Aanmelden kan het hele jaar door. U kunt zich aanmelden voor het inwonerspanel van De Fryske Marren door een mail te sturen naar inwonerspaneldefryskemarren@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.