Dance Shape win actie: Voor alle dans liefhebbers in Joure en omgeving!

26-02-2021 JOURE – Fotografeer of film 3 verschillende poses/dansjes die bij elkaar horen die dus eigenlijk een verhaal vertellen. De foto’s mogen op drie verschillende of juist dezelfde plekken plaatsvinden. Dat is de opdracht die de leden van Dance Shape te Joure hebben gekregen. Plaatsen die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt zijn je huis, werk, tuin, bos, speeltuin, park etc. Ook mag en kun je kun je gebruik maken van verschillende voorwerpen of verschillende kleding aandoen. Maar het gaat vooral om jou als persoon in 3 verschillende poses/dansjes.

Wil je er zelf liever niet op maar maak je liever de dans-drie-luik van bijvoorbeeld een vriendin of familielid dan mag dat natuurlijk ook!
En doe je liever geen danspose maar zie je misschien dans in de natuur dan zeg ik: leef je uit! Een mooie buiging van een bloem of beweging van de wind. Maak er wat moois van!!!

Door ze naast/onder elkaar te plakken (foto) of achter elkaar te monteren (video) wordt het 1 geheel! Geef jouw dans-drie-luik vervolgens een thema naam. Bijvoorbeeld ‘voorjaar’. Ook mag je het samen met een ander doen.

Lever je dans-drie-luik uiterlijk maandag 8 maart in! Je kunt je eindresultaat via onderstaande gegevens versturen! Indien het een video betreft stuur deze dan via een we transfer naar ons e-mailadres.

En daar komt ie: de winnaar of winnares ontvangt een super leuk verrassingspakket! Wat hierin zit vertel ik natuurlijk nog niet 😉
Ook zal de winnaar of winnares bekend worden gemaakt in Jouregio!

Heel veel succes!! En ik kijk uit naar jullie prachtige dans-drie-luik verhalen.

Oja: iedereen mag meedoen aan deze winactie. Zowel de leden van Dance Shape als niet-leden!

DANCE SHAPE
T 06 19923009
contact@danceshape.nl
www.danceshape.nl
Instagram: danceshapejoure