Dag van de mantelzorg


20-10-2017 JOURE – De landelijke Dag van de Mantelzorg wordt sinds de jaren negentig georganiseerd en heeft als doel mantelzorgers in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan de her- en erkenning van mantelzorg. Ook dit jaar gaat de landelijke Dag van de Mantelzorg in de gemeente De Fryske Marren niet onopgemerkt voorbij. De Dag van de Mantelzorg is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers.

Als mantelzorger gaan uw tijd, energie en aandacht veel uit naar uw naaste(n) met een ziekte, beperking of psychische klachten. Op de Dag van de Mantelzorg  is het tijd voor uzelf! Net als vorig jaar is het thema :‘Mantelzorg doe je samen!’.  Dit thema staat voor: Samenwerking! In het kader van dit thema hebben verschillende organisaties in De Fryske Marren weer de samenwerking gezocht en de organisatie van De Dag van de Mantelzorg gezamenlijk opgepakt! Patyna, Hof en Hiem, Buurtzorg Skarsterlân,  Punt Twa Lemmer, Punt Twa Joure en Theresiahuis nodigen u van harte uit om deze dag bij te wonen.

De Dag van de Mantelzorg zal plaatsvinden op donderdag 9 november  in Zaal ‘t Anker ( Doniahiem) in Sint Nicolaasga van 15.00 – 19.00 uur. Naast ontmoeting , ontspanning en gezamenlijk eten zullen het koor Eigen Wize uit Nijemirdum en Lourens van den Akker en Nynke Heeg van Tryater voor ons optreden. Komt u ook? Deelname is aan de Dag van de Mantelzorg is gratis, echter is opgave vooraf wel gewenst. U kunt zich opgeven t/m vrijdag 3 november 2017 bij  Miks welzijn via  0513-414593 of per e-mail: telefoon@miks-welzijn.nl