Dag van de bouw gunt inwoners een kijkje achter de schermen


25-04-2017 JOURE – Tijdens de Dag van de bouw op zaterdag 20 mei 2017 stellen verschillende bedrijven de bouwplaats open. Het nieuwe woon- zorgcomplex De Werf aan de Sluisdijk 30 in Joure is dan ook open voor publiek. De Dag van de bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, op deze dag worden door heel Nederland projecten en bouwplaatsen opgesteld voor publiek. 

Bouwgroep Dijkstra Draisma heet u van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Er worden voor jong en oud activiteiten georganiseerd. Onze medewerkers maar ook de opdrachtgever (Zorggroep Hof en Hiem), de architect (Zijlstra architecten), toekomstige gebruikers en onderaannemers (o.a. Dorland steigerbouw, De Waard grondverzet, Gerko en C. van der Hauw betonbouw) presenteren de (nieuw)bouw en hun werkzaamheden. En uiteraard staat de koffie, thee en limonade voor u klaar! Een unieke kans om op een bouwplaats rond te lopen en alvast een voorstelling te maken van bijvoorbeeld uw nieuwe huisartsenpost of appartement.

Knooppunt Joure
Ook zo nieuwsgierig hoe ver de werkzaamheden nu zijn? Aannemer Gebroeders Van der Lee zet de bouwhekken open en laat het u graag zien. Net als bij de Burendag in september vorig jaar kunt u ook nu weer met de fiets of in een pendelbusje langs de verschillende bouwplaatsen. Schrijf de datum vast in uw agenda. Meer informatie volgt.