Cursussen van de Bibliotheek


08-01-2017 JOURE – Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?
Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je tussen januari 2017 en november 2017 twee online cursussen kiezen. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau. De cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal. Alle cursussen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Om een cursus te volgen, heb je alleen verbinding met het internet nodig.

Kies een cursus uit het cursusoverzicht. Je komt dan bij meer uitleg over inhoud, niveau en studieduur. Is dit de cursus die je zoekt? Klik daar op 'Kies cursus', daarmee maak je je keuze definitief. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren.

Je logt vervolgens in. Is dit je eerste cursus? Dan meld je je ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Hier vind je ook de cursus van de maand.

Voor vragen klikt op onderstaande link:
http://www.bibliotheek.nl/cursussen/veelgestelde-vragen.html