Creatief aan de slag bij KleurrijkMiks


21-12-2017 JOURE – KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud. Tijdens deze koffieochtenden, die steeds op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden.

Er wordt een vrijwillige bijdrage voor de koffie gevraagd. Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Tijdstip: van 10 uur tot ongeveer half 12. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag.

Vrijdag 22 december gaat KleurrijkMiks vanaf 10.00 uur creatief aan de slag met glazen potjes, takjes, touw, jute en waxinelichtjes. Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakt sfeerlichtje voor licht en warmte thuis in de donkere dagen. Om zelf te houden of weg te geven! Rond 12.00 uur kan iedereen genieten van een lekkere kerstlunch. Wil je gezellig mee eten? Geef je dan op via: telefoon@miks-welzijn.nl of 0513-414593.