Corona aanbod Tennisvereniging Joure voor inwoners van Joure en omstreken

26-10-2020 JOURE – Teamsporten is niet toegestaan, tennis en padel spelen blijft mogelijk. TV Joure komt met speciaal ‘Corona-aanbod’ voor inwoners van Joure (e/o).

In deze rare tijden van het Corona-virus waarin we steeds meer beperkt worden in ons dagelijkse “normale” leven is het vanaf de aanscherping vorige week door het kabinet ook niet meer mogelijk om in teamverband te sporten vanaf 18 jaar. En voor alle leeftijden zijn de competities ook afgelast voor de komende tijd. Ontzettend jammer, maar helaas nodig.

TV Joure wil graag alle inwoners van Joure e/o de mogelijkheid bieden om toch te kunnen blijven sporten. Sporten en bewegen is en blijft ontzettend belangrijk.

Om dus toch in actie te kunnen blijven willen wij iedereen die wil sporten & bewegen van harte uitnodigen bij onze vereniging TV Joure om een balletje te komen slaan op de tennis- en padelbaan. Tennissen en padellen mag nog steeds, ook het dubbelen is toegestaan.

Om kennis te maken met onze vereniging en met de sporten tennis en padel wordt er op zaterdag 31 oktober as. op een tweetal tijdstippen een introductieles tennis of padel gegeven.

Dit is mogelijk van 13:00 tot 14:30 en van 15:00 tot 16:30 op zaterdag 31 oktober.

Mocht je na deze introductielessen enthousiast geworden zijn dan kun je vrijblijvend de hele maand november komen tennissen en padellen en in overleg met onze trainers een afspraak inplannen voor een speciale kennismakingslessen. Wij vinden het leuk om mensen te laten kennismaken met deze sporten, maar het allerbelangrijkste vinden we dat alle sporters bezig kunnen blijven tijdens de periode dat veel sporten niet meer toegestaan zijn. Dus voor iedereen: kom gezellig naar TV Joure, neem je vrienden en teamgenoten mee en we zien je graag op zaterdag 31 oktober as. Rackets en ballen zijn aanwezig.

We willen je wel vragen – bij binnenkomst op ons park – je te registreren via de QR code op het hek voor het park. Ook wij houden ons aan de Corona-maatregelen.