Cornelia Hoeve viert vijfjarig bestaan met bewoners


21-11-2017 EESTERGA – Op vrijdag 17 november was het zover. De Cornelia Hoeve vierde haar vijfjarig bestaan met een geweldig feest speciaal voor de twaalf bewoners, op de Cornelia Hoeve zelf. Ook de medewerkers, vrijwilligers en familieleden van de bewoners vierden het feestje mee. De bewoners kregen allemaal een prachtige corsage opgespeld want zij zijn natuurlijk de reden van dit feest! En een feest was het zeker! Het spreekwoord: “Gezelligheid kent geen tijd, was zeker van toepassing.

De tijd vloog voorbij. Er werd gelachen, er werden herinneringen opgehaald en er werd gezongen. Speciaal voor het 5- jarig bestaan is er een Cornelia Hoeve lied gemaakt door collega Atsje. Er werd door iedereen, maar zeker door de bewoners, luidkeels meegezongen, meegedanst en meegeklapt. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk eten en een drankje.

“Speciaal van dit feest was toch wel de saamhorigheid, de warmte, de dankbaarheid, de hartelijkheid en de verbinding die we met elkaar voelen. We zijn een grote ‘familie’ met elkaar. Het was in één woord top!”, aldus één van de medewerkers van de Cornelia Hoeve.