Coole Kidsnacht bij museum Joure

08-10-2020 JOURE – De Coole Kidsnacht start op 9 oktober om 18.00 en duurt tot ongeveer 21.00. Entree voor kinderen tot en met 16 jaar is € 4,00 en voor volwassenen € 8,00 (beide inclusief een warme chocolademelk). Let op: er zijn alleen online kaartjes te koop. Je kunt dus geen kaartjes kopen aan de kassa.

Bestel hier kaartjes (op = op)

’s Avonds als het donker is, ziet het museum er heel anders uit. Donkere hoekjes, spannende nisjes en gekke details op klokken, die pas opvallen als je er een lampje op richt. De route leidt je langs alle bijzondere plekken en eindigt bij mooi weer in de tuin, waar je nog even lekker kunt schommelen op onze kunstschommels en een kopje warme chocolademelk kunt drinken. Ja, de Coole Kidsnacht is een prachtige gelegenheid om Museum Joure op een heel andere manier te ontdekken!

Helemaal coronaproof
De activiteit wordt coronaproof aangeboden. Om de vijf minuten is er een startmoment. Per startmoment kan er één gezin/gezelschap van maximaal 6 personen starten. Kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Museum Joure volgt het advies van de regering aangaande mondkapjes op en verwacht van de bezoekers dat zij de dan geldende richtlijn volgen.