Con Spirito trekt 130 (oud)leden naar nieuwjaarsborrel


08-01-2017 JOURE – In totaal werden er  500 oud leden uitgenodigd voor een gezellige avond in het kader van het 50e jubileum jaar van Con Spirito. Hittje Zijlstra gaf aan dat er wel 1000 oud leden in de bestanden terug te vinden zijn maar helaas zijn die niet allemaal te traceren.

De opkomst was zeker niet onverdienstelijk. Zo'n 130 leden kwamen op de 'nieuwjaarsborrel' af. Er was live muziek en ook kon men op de foto in een speciaal ingerichte studio. 

Plannen voor jubileum jaar
De aanwezige oud leden konden zich opgegeven voor een gelegenheidsoptreden. Op 6 Mei staat Con Charma op het programma. Naast de show die zal worden gegeven door de huidige leden zal er ook een uitvoering van de gelegenheids formatie zijn te zien. Zoals al jaren zal dit in de evenementenhal te Joure worden georganiseerd. Naast de show zal er tot aan Juli iedere maand iets worden georganiseerd in het kader van het jubileum jaar.

1 Juli
Naast een streetparade komt er ook een taptoe waar meerdere showbands en korpsen hun medewerking zullen verlenen. Een aantal gerenommeerde korpsen hebben zich hier inmiddels voor aangemeld. Ook hier zullen de oud leden hun kunsten nogmaals vertonen.

Na de de uitvoering is er een reünie voor alle (oud)leden waar de herinneringen aan 50 jaar Con Spirito uitvoerig zullen kunnen worden opgehaald.