Con Spirito formeert “Jubileum Corps” als activiteit rond haar 50 jarig lustrum.


21-02-2017 JOURE – Dit jaar, 2017, bestaat Showband Con Spirito 50 jaar. Een uniek jubileum waar niet zondermeer aan voorbij mag worden gegaan. Naast het organiseren van een grote reünie op 1 juli, wordt er op diezelfde datum een grote Taptoe gehouden in Joure. Uniek voor Joure en een initiatief wat mogelijk in de aankomende jaren een vervolg kan krijgen. Over de Taptoe volgt nog een uitvoerige berichtgeving. Naast deze activiteiten is de vereniging een bijzonder project gestart.

Jubileum Corps
Uit een groot oud leden bestand van zo´n 900 namen wordt momenteel een uniek reünie corps gevormd. Een uniek project gedragen door het huidige Con Spirito samen met een aantal oud instructeurs en met behulp van een groot aantal oud leden. 
Alle zeilen worden bijgezet om dit project handen en voeten te geven. Zo is er inmiddels een digitale brochure gemaakt, worden de social media en de digitale snelweg ingezet om zoveel mogelijk oud leden te enthousiasmeren om deel te nemen aan dit unieke project. Dit alles zeker niet zonder een positief gevolg. Het project vindt doorgang en krijgt een vaste vorm!!

“Lift off” als presentatie van het Corps
Op zondag middag 26 februari a.s. wordt het unieke project gelanceerd middels een “Lift off”. 
Tijdens deze bijeenkomst, die begint om 15.00 uur en plaatsvindt in de Evenementenhal, worden o.a. de plannen uiteengezet, het logo en de naam gepresenteerd. Maar bovenal is er ruimte en tijd voor het ontmoeten van oud leden die nog 1  keer een corps gaan vormen als onderdeel van de jubileum activiteiten. Immers, oude liefde roest niet! Con Spirito is trots op het feit dat zoveel oud leden het initiatief waarderen en gevolg hieraan geven door deelname aan het corps, of op een andere manier inzet tonen voor de vereniging.

Het jubileum corps gaat een aantal werken in studeren die op 6 mei a.s. ten gehore worden gebracht als een van de hoogtepunten tijdens “Con Charma 2017”,  de jaarlijkse presentatie van Con Spirito. Volg de verdere berichten rond dit unieke project en het jubileum van Con Spirito.