Computerspreekuur SeniorWeb Joure


18-03-2018 JOURE – Heeft u vragen over uw computer, tablet of smartphone? Hiervoor kunt u iedere maandagmiddag binnenlopen bij de vrijwilligers van SeniorWeb in de bibliotheek in Joure.
Vragen over computer, tablet of smartphone

Tijdens het gratis inloopspreekuur kunt u vragen stellen over (bijna) alles wat met computers, tablets en smartphones te maken heeft. Een vrijwilliger van Seniorweb zit klaar om te helpen met uw digitale problemen. De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal belangstellenden. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor technische computer- en software problemen, daarvoor kunt u terecht op Seniorweb.nl . Met apparatuur die niet goed werkt kunt u terecht bij uw leverancier.

Voorheen kon men op maandagochtend terecht in het cursuslokaal van Seniorweb, waar men dan via de achterdeur binnenkwam. Dit nieuwe seizoen wordt het computerspreekuur achter in de bibliotheek gehouden, op de maandagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur. Het spreekuur is gratis toegankelijk en een ieder kan via de hoofdingang binnen lopen. Lidmaatschap van bibliotheek of Seniorweb is niet nodig.

Iedere maandagmiddag van 14.00 – 15.30 uur