Computerspreekuur SeniorWeb Joure


08-10-2017 JOURE – Wie er nog vragen heeft ten aanzien van zijn of haar tablet of wellicht smartphone kan morgenmiddag weer binnenlopen bij de vrijwilligers van SeniorWeb in de bibliotheek in Joure. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor vragen over uw computer. Tijdens het gratis inloopspreekuur kunt u vragen stellen over (bijna) alles! Een vrijwilliger van Seniorweb zit klaar om te helpen met uw digitale problemen.

De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal belangstellenden. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor technische computer- en software problemen. Met apparatuur die niet goed werkt kunt u terecht bij uw leverancier. Voorheen kon men op maandagochtend terecht in het cursuslokaal van Seniorweb, waar men dan via de achterdeur binnenkwam. Dit nieuwe seizoen wordt het computerspreekuur achter in de bibliotheek gehouden, op de maandagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

Het spreekuur is gratis toegankelijk en een ieder kan via de hoofdingang binnen lopen. Lidmaatschap van bibliotheek of Seniorweb is niet nodig. U kunt er morgenmiddag terecht van 14.00 uur tot 15.30 uur