CoderDojo Joure


23-03-2018 JOURE – Op vrijdag 30 maart is er weer CoderDojo in bibliotheek Joure. Je gaat bezig met programmeren in Scratch, aan de slag met de Micro:bit of je leert je eigen website bouwen.

Scratch : steeds een beetje moeilijker
Scratch is een programmeertaal waarmee je je eigen interactieve verhalen, animaties, spelletjes, muziek en kunst kunt maken. Je kunt zelf aan de slag met allerlei opdrachten. Je begint gemakkelijk, maar het wordt steeds moeilijker. Als je alle opdrachten hebt gedaan verdien je een echte Scratch-badge

Micro:bit
De Micro:bit is een kleine programmeerbare computer. Je kunt al snel kleine programmaatjes maken en het resultaat zien.

Meld je aan!
Meedoen aan CoderDojo is voor iedereen tussen de 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je eerst te registreren en je daarna aan te melden. Ben je 13 jaar of ouder dan kan je dat zelf doen. Ben je 12 jaar of jonger dan moet één van je ouders je registreren. Per CoderDojo zijn er maximaal 15 deelnemers.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Direct aanmelden
Je kunt je direct aanmelden voor deze CoderDojo via de link hieronder.
https://www.bibliothekenmarenfean.nl/de-fryske-marren.html