CineMiks draait Sami Blood


13-11-2017 JOURE – Elle Marja is een veertienjarig Sami meisje dat rendieren fokt. Terwijl ze in de jaren dertig wordt blootgesteld aan de rassendiscriminatie en rassenonderzoek op haar kostschool, begint ze te dromen over een ander leven. Om dat te bereiken moet ze aan een andere identiteit aannemen en breken met haar cultuur en familie.

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit, waar elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, indringende of inspirerende speelfilm wordt vertoond. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden! CineMiks is dichtbij, goedkoop (€ 5,=) en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een gratis kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje. De film start om 19.45 uur. Vanaf 19.15 uur kunt u al binnenlopen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de films die bij CineMiks draaien? 
Meldt u zich dan aan bij rdekonink@miks-welzijn.nl. Zij voegt u dan toe aan onze CineMiks mailinglijst. U bent van harte welkom! (het is niet mogelijk vooraf een plekje bij de film te reserveren, dus kom op tijd!) Locatie: de donkere zaal van Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure