Business Contact Dagen Noord


29-02-2017 LEEUWARDEN – Het Fryske Marrenplein zal dit jaar draaien rondom het thema ‘Verborgen Krachten’.  Met Friezen is het goed zaken doen maar vaak zijn we te bescheiden en treden we niet op de voorgrond. Het gemeenteplein zal er dit jaar voor zorgen dat de Verborgen Krachten van de Friese ondernemers in the spotlight komen te staan!

Op 21 maart organiseert de gemeente een unieke ondernemersborrel op het Fryske Marrenplein. Tijdens dit avondprogramma zal Herre Zonderland Total Sports Experience een lezing geven over zijn ervaring in de topsport in relatie tot ondernemerschap. Ook zal er het spel ‘Ik hou van De Fryske Marren’ gespeeld worden. In dit spel worden alle standhouders op het plein op een uitdagende manier uitgelicht. Een leuke kans om gelijkgestemden uit de regio te ontmoeten en een leuk avondje uit dus!

Als kers op de taart bieden we je de kans om als ondernemer uit de regio op een feestelijke en opvallende manier af te reizen naar de ondernemersborrel op de BCDN. Onder het genot van muziek en een borrel zullen we als een colonne samen afreizen naar Leeuwarden. Laten we samen de ondernemerskracht uit gemeente vertegenwoordigen door onze Verborgen Krachten te tonen!

Aanvang is 19:00 uur in het WTC te Leeuwarden