Burgemeester vertelt over zijn burgemeestersambt

14-04-2022 JOURE – Burgemeester Veenstra vertelt over het burgemeestersambt. Op dinsdag 19 april organiseert de vereniging Vrienden van Museum Joure de jaarlijkse ledenvergadering en vanaf 20.00 een lezing voor leden en publiek. Dit jaar geeft burgemeester Fred Veenstra van De Fryske Marren de lezing. Daarbij gaat hij in op de vraag wat het ambt van burgemeester inhoudt en wat het bijzonder maakt.

De lezing vindt plaats in ‘It Kofjelokaal’ van Museum Joure aan de Museumstraat 2 om 20.00. Voor leden van de vereniging is de toegang gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van 5 euro per persoon, inclusief koffie/thee en iets lekkers. Aanmelden kan via http://info@vriendenvanmuseumjoure.nl.

Lid worden van Vereniging Vrienden van Museum Joure?
Nog handiger is om meteen lid te worden. U betaalt dan een bijdrage van minimaal € 20 en mag uiteraard dan gratis naar de lezing. U profiteert ook van de andere voordelen die een dergelijk lidmaatschap bieden: een vriendenkaart; VRIJ entree voor twee personen in het Museum Joure én 15% korting in museumwinkel de Witte Os!