Buitenspeeldag 2020

04-06-2020 JOURE – Op woensdag 10 juni is de Nationale Buitenspeeldag. Een dag waarbij Jantje Beton aanmoedigt om de tv en telefoonschermen uit te doen en naar buiten te gaan om te spelen.

Door Corona ziet de buitenspeeldag er dit jaar iets anders uit. Er worden namelijk geen buitenspeel-evenementen georganiseerd. De buurtwerkers sport van Sociaal Werk De Kear hebben iets bedacht wat wél kan: namelijk je eigen buitenspeeldag organiseren in je eigen (voor)tuin.

Zelf je buitenspeeldag organiseren?
De buurtwerkers sport hebben een leuke spellenkaart gemaakt met allemaal ideeën voor buitenspelen. Deze spellenkaart staat online op onze social media kanalen en is digitaal aan te vragen via info@sociaalwerkdekear.nl.

Wij horen natuurlijk heel graag wie er meedoen aan de buitenspeeldag. Laat ons weten dat je meedoet door je aan te melden via info@sociaalwerkdekear.nl of via het evenement op de Facebook-pagina van Sociaal Werk De Kear. Meld je je aan? Dan maak je ook nog eens kans op een buitenspeel-pakket! 

Daarnaast maak je ook kans op een buitenspeelpakket als je op de buitenspeeldag een foto op social media plaatst met #swdekearbuitenspelen.

Wil je tips over hoe je de buitenspeeldag kunt organiseren en je de maatregelen van het RIVM bij in acht houdt? Wij denken graag met je mee! Ook dan kun je contact opnemen met onze buurtwerkers sport via info@sociaalwerkdekear.nl of telefonisch via 0513 33 42 70.