Bregepop tickets nu te bestellen bij Early bird


11-01-2017 SCHARSTERBRUG – De vierde editie van Bregepop Festival staat voor de deur. Op 7 en 8 april 2017 staat Scharsterbrug weer op de kaart. Een cross-over festival met Pop, Rock, Dance, Feest, Akoestisch, Piunhoop en entertainment! Ook dit jaar probeert de organisatie de bezoekers weer positief te verrassen met nieuwe producties en acts. 

Early bird
Voordeel voor vrienden en vroege vogels; dat is het motto van de early bird actie. Vorig jaar was Bregepop Festival een groot succes en ook dit jaar verwacht de organisatie weer een massale opkomst. Met deze actie willen we onze trouwe bezoeker en de snelle beslisser de mogelijkheid geven om tickets te kopen met een interessante korting! Daarom starten we vanaf vandaag met de EARLY BIRD actie. Twee volle dagen toegang tot het Bregepop Festival voor slechts €29,50. Bespaar hiermee maar liefst € 13,- (t.o.v. 2 losse dagkaarten)!!

Wacht niet te lang! De actie loopt namelijk tot zaterdag 4 februari. Voor deze actie is overigens een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Early bird actie prijs
• Early bird Passe partout € 29,50 

De prijs van reguliere Bregepop Festival 2017 tickets:
• Passe partout € 37,50 
• Vrijdag voorverkoop    € 17,50 
• Vrijdag aan de deur    € 20,00 
• Zaterdag voorverkoop    € 25,00 
• Zaterdag aan de deur  € 27,50

De early bird tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.bregepop.nl. Er zijn maximaal 2 tickets per persoon te bestellen. We verwachten een grote belangstelling voor deze early bird actie en raden belangstellenden aan snel te reageren om te kunnen profiteren van dit aanbod. De passe partout kaarten zijn alléén in de voorverkoop verkrijgbaar.