Break in box – overvallen van het verzet!

27-09-2020 JOURE – Help Piet ontsnappen uit de gevangenis en kraak daarna samen de codes waardoor je steeds verder inbreekt in de speciale doos. Na het kraken van het laatste slot is er een speciale verrassing!

Help Piet ontsnappen
Maak kennis met Piet, een verzetsheld die in de gevangenis zit in de Tweede Wereldoorlog. Piet moet zo snel mogelijk bevrijd worden omdat hij veel informatie heeft over geplande overvallen van het verzet.

Als de kinderen Piet uit de gevangenis hebben bevrijd leert hij de kinderen over drie overvallen van het verzet in Friesland: een overval op het politiebureau in Sneek, een overval op Crackstate Heerenveen en een overval op het distributiekantoor in Joure. Hij geeft de kinderen puzzels om de codes van sloten te kraken en zo breken ze steeds verder de doos in. Na het kraken van het laatste slot wacht de kinderen een speciale verrassing!

Deze spannende activiteit is voor kinderen van 10 tot 12 jaar. De activiteit wordt georganiseerd van 12.30 uur tot 13.30 uur op zaterdag 3 oktober. Meedoen is gratis, aanmelden is wel nodig omdat er maximaal 8 kinderen per keer kunnen komen. Inschrijven kan via deze link.