Braziliaanse samba en hedendaagse hiphop


06-01-2018 JOURE – Op woensdag 10 januari start BaM percusión start in Joure, maar geïnteresseerden kunnen nog meedoen en de groove ervaren. De maand januari is proefmaand.
Er zijn al twee groepen van gemiddeld 10 personen:

Xperience; ongedwongen muziek maken. Repeteert wo.av. 19:00 – 20:15 uur
Dynamic; dynamisch en ambitieus. Repeteert wo.av. 20:30 – 21:45 uur

De repetities zijn in Joure in de “Triangel” (Vegelinsweg 6) onder begeleiding van Reinaldo Gaia. Reinaldo is van Braziliaanse komaf en ademt samba. Als klein jongetje kreeg hij samba met de paplepel ingegoten, mede doordat zijn moeder directeur van een sambaschool was. Inmiddels alweer een aantal jaren woonachtig in Fryslân met zijn vrouw Anke, die hij in Rio de Janeiro heeft leren kennen. Een onbekende is Reinaldo allang niet meer in de Friese en Nederlandse muziek; veel shows doet hij o.a. met het Broken Brass Ensemble waar hij de vaste percussionist is.

Heb je ritmegevoel en lef? Wil je in groepsverband lekker swingende muziek maken? Dan is BaM percusión absoluut iets voor jou! Je bent van harte welkom op de repetities om te komen kijken en/of mee te doen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: secretariaat@mad-academy.nl
Voor meer informatie: http://www.mad-academy.nl