Bouw-Je-Bootje


16-04-2017 TERHERNE – Even niet op je mobieltje of tablet staren, handen uit de mouwen en je eigen bootje bouwen! Na Utrecht en Amsterdam start BouwJeBootje in 2017 ook met een cursus in het Friese Terherne, beter bekend als 'Kameleondorp'. Wie wil nou niet – net als de beroemde tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer uit Kameleon Terherne, de schippers van de Kameleon, een eigen bootje bouwen? DOEN!! Meld je dan snel aan op 2e paasdag bij de crew van Marina Beachclub De Friese Meren tijdens Opening Watersportseizoen Terherne.

Tijdens het Marina Paasfeest zijn er, naast entertainment, Live Muziek en een waanzinnig super grote survivalbaan in de haven voor kinderen (25 meter lang) ook DOE demonstraties in de beachtuin en kunnen kinderen, vaders en opa's meehelpen een écht bootje bouwen en belangrijkste… je kan al meteen zelf varen in onze fraaie haven! Zien we jou morgen ook?

Contact gegevens
U vindt de Marina aan het Jelle-paad 1-2 in Terherne. http://bouwjebootje.nl/terherne of bouwjebootje@marinadefriesemeren.nl. Telefoonnummer 085-483 2142