Bornego college op zoek naar leerkrachten


01-07-2018 JOURE – 01-07-2018 JOURE – Het Bornego College is op zoek naar nieuwe docenten voor het jaar 2018/2019. Bornego is op zoek naar:

Geen vacature?
Het Bornego College Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Is er nu geen vacature? Dan kunt u altijd een open sollicitatie met motivatie en curriculum vitae sturen naar:

Bornego College
T.a.v. de heer Henk de Vries, Hoofd P&O
Postbus 597
8440 AN Heerenveen
E-mail: vacatures@bornego.nl
Wij stellen het op prijs wanneer u in uw brief of e-mail ingaat op de christelijke identiteit van onze school.

Het Bornego College als werkgeveer?
Het Bornego College is een aantrekkelijke werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden onze werknemers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. We werken met overzichtelijke vestigingen en teams en de lijnen zijn kort. Docenten worden goed gefaciliteerd met onder andere een laptop en een iPad. Ook de arbeidsvoorwaarden hebben we goed voor elkaar. Onze werknemers vallen onder de cao-vo. Naast deze voorwaarden heeft het Bornego College interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid
  • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekostenverzekering)
  • opleidingsmogelijkheden
  • een fietsregeling
  • en bedrijfsfitness

FRICOLORE
Onze school maakt deel uit van de onderwijsgroep Fricolore. Fricolore wordt gevormd door vijftien scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in Friesland, Emmeloord, Steenwijk en Urk. Ga voor vacatures binnen Fricolore naar de website en schrijf u in bij de vacaturebank. Dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht van de vacatures in uw vakgebied.