Boetiek ‘de Roos’ sluit definitief haar deuren


03-11-2017 JOURE – Het einde is in zicht voor Jacqueline Berga van Boetiek de Roos. Na 11 jaar de eigenaresse te zijn geweest en daarvoor er 4 jaar te hebben gewerkt is het genoeg geweest. Jacqueline is erg nuchter onder de situatie. Je merkt dat de klandizie achteruitloopt en mijn winkel is omgeven door horecabedrijven waardoor de klanten niet zomaar spontaan binnen lopen. Dan kun je overwegen om te gaan verhuizen met het bedrijf maar dan loop je tegen huurprijzen aan die voor mij niet te doen zijn. Zodra een winkel meer hobby wordt dan een bedrijf dan is het tijd om afscheid te nemen”.

Op de vraag wat Jacqueline als eerste gaat doen als de deuren in december definitief sluiten zegt ze: ”Ik ga eerst in de rust, misschien een vakantie boeken en daarna misschien wel op zoek naar een mopshondje, die vind ik zo verschrikkelijk leuk! Maar eerst zal de winkel toch echt leeg moeten!

Op dit moment kan iedereen van kortingen genieten tot wel 70 procent. En dat merkt ze. Ook de inboedel van de winkel is te koop. “Ik had nooit verwacht dat de artikelen zo snel zouden verkopen” aldus de immer goedlachse Jacqueline. Wel heeft ze al veel vragen moeten beantwoorden waarom er een eind komt aan de boetiek. “Ik heb het mede dankzij mijn klanten altijd supergezellig gehad. Langs deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken voor de geweldige tijd die ik mee heb mogen maken in de boetiek".

Of er ook toekomst plannen zijn voor een andere carrière weet ze nog niet helemaal zeker. “Klanten opperden dat ik wel als stylist aan de slag zou kunnen gaan, en ondanks het een leuk idee is wil ik daar eerst nog eens goed over nadenken”. Wij kennen Jacqueline Berga als een eerlijke en immer positieve vrouw en wij wensen haar dan ook heel veel succes en plezier toe met alles wat ze in de toekomst ook zal gaan doen!

Vanavond kunt u uiteraard nog terecht voor geweldige koopjes tot en met december. Maar deze keer is het echt zo, op is dan ook echt op!