Bibliotheek klaar voor 2019

De medewerkers van de bibliotheek kijken enthousiast uit naar het nieuwe jaar. Zoals je van hen gewend bent is er weer van alles te doen in de bibliotheken, maar allereerst de allerbeste wensen van hun medewerkers. Zij hopen op een mooi (lees-)jaar voor jou, je familie en vrienden.

De bibliotheek begint 2019 met nieuws over hun vernieuwde website en het jubileum van Bibliotheek Joure. Natuurlijk is er ook dit jaar iedere maand een prijsvraag waarmee je een boekenbon kunt winnen.

Website
Op woensdag 16 januari gaat de vernieuwde website online. Ze hopen de informatie over onze bibliotheken overzichtelijker en beter toegankelijk te maken.

De leestips voor de jeugd krijgen een prominente plek en we hebben een speciale pagina voor het FabLab. Dit jaar willen ze na de bibliotheek in Sneek in Joure en Heerenveen ook een FabLab inrichten waar je kennis kunt maken met nieuwe technieken en ideeën kunt uitwisselen. Voor meer info klik je op deze link

Prijsvraag
Søren Sveistrup schreef met Oktober één van de lekkerste thrillers van 2018 (zie de bespreking op ons blog). Hij is bovendien de bedenker van een van de succesvolste thrillerseries.
Welke serie is dat?

a. The Killing
b. The Bridge
c. The Team

Onder de inzenders met het goede antwoord verloten we een boekenbon t.w.v. € 20,-. Je antwoord inzenden doe je via deze link