Ben jij de nieuwe pachter van de kantine in de Doniahal?


10-02-2017 JOURE – Gemeente De Fryske Marren is eigenaar van vijf sporthallen, waarvan de kantines worden verpacht. Een aantal van de pachters is zelfstandig ondernemer en verzorgt de exploitatie van de kantine. Voor de kantine in de Doniahal van Sint Nicolaasga is de gemeente op zoek naar een enthousiaste pachter.

Als pachter van de kantine verzorg je de exploitatie en het beheer van de kantine. Je bent gastheer/gastvrouw voor de bezoekers van de kantine en je voelt je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de kantine. Je onderhoud de contacten met leveranciers en je werkt nauw samen met de beheerders van de sporthal.

Wat biedt de gemeente?
Een mooie, afwisselende werkplek in een gezellige en sportieve omgeving. De kantine bestaat uit een keuken en een sanitaire ruimte. Voor het vestigen van jouw onderneming stelt gemeente De Fryske Marren een exploitatieoverkomst op.

Wat vraagt de gemeente?
– Je bent enthousiast en klantvriendelijk.
– Je hebt goede contactuele eigenschappen, van belang in het contact met bezoekers, beheerders en leveranciers van de accommodatie.
– Je bent flexibel beschikbaar op de momenten dat de sporthal in gebruik is.
– Je hebt affiniteit en gevoel voor het sport/verenigingsleven.
– Je beschikt over het SVH-diploma (Verklaring Sociale Hygiëne).
– Je bent in bezit van een BHV- of EHBO-diploma.
– Enige werkervaring in de horeca is een pré.

Vragen?
Wil je meer weten over het pachten van de kantine of over de exploitatieovereenkomst, dan kun je contact opnemen met Norbert van den Akker, teamleider diensten van de afdeling ruimtelijk beheer. Dit kan via e-mailadres: n.vandenakker@defryskemarren.nl of op telefoonnummer 14 05 14.

Ben jij de pachter die de gemeente zoekt?
Mail dan uiterlijk zondag 26 februari jouw motivatie inclusief curriculum vitae naar info@defryskemarren.nl, t.a.v. Norbert van den Akker, teamleider diensten, o.v.v. zaaknummer 194054080. Op basis van jouw reactie nodigen we je eventueel uit voor een gesprek.