Appelwyk en omgeving op schop in Joure


10-05-2017 JOURE – De gemeente gaat in het centrum van Joure aan de slag met de bestrating van de Appelwyk, Kolkstraat, It Syl en het DE-plein. De bestrating was op diverse plekken toe aan groot onderhoud en wordt waar mogelijk opgewaardeerd. De nieuwe bestrating sluit aan bij de bestrating zoals die nu rondom de Tolhuisbrug ligt.

Planning
De werkzaamheden worden voor de zomervakantie uitgevoerd. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met de feestdagen. Er is gekozen voor deze periode omdat in het najaar op andere plekken in Joure wegwerkzaamheden in de planning staan.

 
Wegafsluitingen
De gemeente ontkomt er niet aan om tijdens de werkzaamheden af en toe wegen af te sluiten en omleidingen in te stellen. De omleidingen worden met borden aangegeven en op onze website gepubliceerd op de pagina Werk aan de weg.

Een voorbeeld van de bestratingHoe gaat het er uit zien?
U kunt de tekeningen van de verschillende gebieden onderaan deze pagina downloaden. Op de foto ziet u een voorbeeld van het patroon.

Meer informatie
De aannemer informeert bewoners en ondernemers over de werkzaamheden voordat zij beginnen. Heeft u nog vragen over het project? Dan kunt u contact opnemen met Pieter de Haas of Sjors Veenstra van gemeente De Fryske Marren.

Te downloaden