Antonius Zorggroep partner Jouregio!


15-05-2017 JOURE/SNEEK – Het Antonius ziekenhuis is hét ziekenhuis bij u in de buurt. Met goede zorg voor een groot aantal specialismen staan zij dag en nacht voor u klaar. Het ziekenhuis is sterk op het gebied van cardiologie, oogheelkunde, orthopedie en colorectale behandelingen.

Thuiszorg Zuidwest Friesland
Hun verpleegkundigen, verzorgenden, thuisbegeleiders en hulpen in de huishouding komen bij u thuis voor verzorging, verpleging, nachtzorg, hulp in de huishouding, thuisbegeleiding en medische technische zorg door het team Thuiszorgtechnologie. U krijgt optimale ondersteuning van het zorgteam zolang als nodig. Dagelijks wordt er gewerkt met 36 wijkverpleegkundigen en hun buurtgerichte zorgteam aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio.

Thuishotel
Dankzij de diensten van het Thuishotel kunt u langer thuis blijven wonen. Thuishotel verzorgt aanvullende diensten voor het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland. Met een abonnement kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld de kapper, pedicure aan huis, aan huis bezorgde verse maaltijden, de tandarts aan huis en hulp bij het onderhoud van uw tuin.

Personenalarmering
Zelfstandig thuis wonen en toch (professionele) hulp inroepen als dat nodig is, dat kan. Met één druk op de knop kunt u dag en nacht hulp inroepen. Een veilig gevoel voor u én uw naasten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Antonius Ziekenhuis
Bolwarderbaan 1
8601 ZK Sneek
0515-48 88 88

Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaanweg 1
8601 ZK Sneek
0515-461100

Thuishotel
Bolswarderbaanweg 1
8601 ZK Sneek
0515-461234