Altijd geholpen door iemand die u kent


13-09-2017 OUDEHASKE – Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij ’t Hasker Assurantiekantoor, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oudehaske Voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij uw bankzaken. Ze nemen alle tijd voor u. U kunt bij hen terecht voor al uw bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Klantgericht en klantvriendelijk
Wist u dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bank en de meest klantvriendelijke bank zijn? Dit komt omdat u voor al uw geldzaken terecht kunt bij een Adviseur bij u in de buurt. Voor een vraag over uw financiën of voor een goed advies, hij neemt de tijd voor u. 

Wij helpen u graag 
Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu €50,- spaargeld* van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank. Kom snel langs of bel voor een afspraak.

Bekijk de actievoorwaarden op http://www.regiobank.nl/actievoorwaarden