Alternatieve 16 dorpentocht

19-05-2020 JOURE – Fiets mee op 21 mei om 9 uur op Zwift, de online fietsapplicatie van dit moment. We fietsen de ‘Big foot hills’ route, een afstand van 67,5 km met daarin een klim van 3,7 km met een gemiddeld stijgingspercentage van 3,2%. Het betreft een non drop ride, dit houdt in dat niemand uit het peloton kan vallen omdat je te langzaam zou zijn. Het is een rit met een sociaal karakter. Samen uit, samen thuis in ongeveer 2 uren.

Wil je meedoen? Volg dan op Zwift, via de comppanion app, de rijder ‘Velo Joure’ en je krijgt dan voor 21 mei een uitnodiging tot een meetup voor Hemelvaartsdag. (dit kan max 5 dagen voor het evenement)

Omdat we normaal gesproken geld inzamelen voor KWF kankerbestrijding vragen we om een vrijwillige donatie, die optie vind je op onze sociale (Facebook, Instagram e.d.)

2) Heb je geen mogelijkheid tot Zwift maar wel een indoor trainer? Log dan op Hemelvaartsdag tegen 9 uur in op onze live stream op YouTube. (Zoek op 16 Dorpentocht op Youtube of via de button op onze sociale (Facebook, Instagram e.d.) Je ziet dan wat de Zwifters ook zien alleen de  weerstand die zij voelen tijdens de rit moet je dan zelf bepalen. Maar ook hier geldt: een kleine donatie aan KWF zouden we erg op prijs stellen.

3) Heb je geen indoor trainer of fiets je gewoon liever buiten? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt van ons de gpx file krijgen voor de 75km en 120km en dan mag je de route zelf fietsen op een moment dat het jezelf uitkomt. En we zouden het natuurlijk ook fijn vinden dat je denkt aan KWF en een kleine donatie doet.

Kijk voor meer informatie op : https://www.velojoure.nl